Boeken

Wat elke vrouw moet weten  Hoe werkt het eigenlijk? Alles wat je altijd al wilde weten over het vrouwenlichaam. Nu overzichtelijk beschreven door twee gynaecologen in een informatief handboek. Voor alle vrouwen van 0 tot 100 jaar.

Wat elke vrouw moet weten kost 15 euro inclusief 5 euro verzendkosten. Graag bij het invullen van het contactformulier ook de adresgegevens melden in verband met verzending. Als wij uw verzoek ontvangen hebben, krijgt u de benodigde bankgegevens.


 

 

Menoblues  Een makkelijk en plezierig leesbaar boek waarin helder en begrijpelijk wordt uitgelegd hoe het vrouwenlichaam werkt en wat er gebeurt tijdens de overgang en na de menopauze. Welke lichamelijke, psychische en sociale veranderingen treden er op in deze levensfase en welke klachten kunnen er optreden? Wat kun je er zelf aan doen en wanneer moet je hulp zoeken? Menoblues kost 22,50 euro inclusief 5 euro verzendkosten. Graag bij het invullen van het contactformulier ook de adresgegevens melden in verband met verzending. Als wij uw verzoek ontvangen hebben, krijgt u de benodigde bankgegevens.