Boeken

Wat elke vrouw moet weten  Hoe werkt het eigenlijk? Alles wat je altijd al wilde weten over het vrouwenlichaam. Nu overzichtelijk beschreven door twee gynaecologen in een informatief handboek.
Voor alle vrouwen van 0 tot 100 jaar.


 

 

Menoblues  Een makkelijk en plezierig leesbaar boek waarin helder en begrijpelijk wordt uitgelegd hoe het vrouwenlichaam werkt en wat er gebeurt tijdens de overgang en na de menopauze. Welke lichamelijke, psychische en sociale veranderingen treden er op in deze levensfase en welke klachten kunnen er optreden? Wat kun je er zelf aan doen en wanneer moet je hulp zoeken? Menoblues kost 15 Euro inclusief verzendkosten. Graag bij het invullen van het contactformulier ook de adresgegevens melden in verband met verzending. Als wij u verzoek ontvangen hebben krijgt u de benodigde bankgegevens.


 

 

Menoproof  Als vrouw heb je na je veertigste meer risico op aandoeningen als hart- en vaatziekten, suikerziekte, botontkalking en kanker. Met een gezonde, aangepaste voeding kun je deze aandoeningen echter vaak voorkomen. Bijkomend voordeel is dat het je helpt om niet te dik te worden. Goede voeding, genoeg bewegen en een aangepaste levensstijl helpen je om gezond en plezierig oud te worden. Menoproof kost 15 Euro inclusief verzendkosten. Graag bij het invullen van het contactformulier ook de adresgegevens melden in verband met verzending. Als wij uw verzoek ontvangen hebben krijgt u de benodigde bankgegevens.